0item(s)0,00 €

V košarici še nimate izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vitrina/sekreter BL-3244/3245

Vitrina/sekreter BL-3244/3245

1.950,00 €

(Po naročilu)

Vitrina/sekreter BL-3244/3245

Hiter pregled

Basic Line predstavlja osnovno kolekcijo pohištva.
Skupne značilnosti BL kolekcije pohištva so preproste linije, brez izrazitih detajlov, s preprosto izdelanim podnožjem in zgornjim zaključkom.

 

Dimenzije: spodnji del š100 g52 v104 cm, zgornji del š107 g39 v103 cm

 

Za vse informacije o zalogi in možnostih naročila nas lahko pokličete ali nam pišete po elektronski pošti.

Zaloga: Po naročilu

1.950,00 €

Opis izdelka

BL - Basic Line BL predstavlja osnovno kolekcijo pohištva. Skupne značilnosti BL kolekcije pohištva so preproste linije, brez izrazitih detajlov, s preprosto izdelanim podnožjem in zgornjim zaključkom. Z BL kolekcijo pohištva lahko opremimo prav vsak prostor našega doma: dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico ali spalnico, saj kolekcija z bogato ponudbo različnih izdelkov ponuja rešitev za vsak prostor. Ponujamo vam pestro izbiro barv, s katerimi lahko sami po lastni želji sestavljate barvne kombinacije zunanjega in notranjega izgleda vaše omare, vitrine, regala…

 

Sam podeželsko - starinski stil te omare nam da vedeti, da potrebuje pozornost, pa naj bo to v malem ali velikem prostoru. Da bi prišla ta omara še bolj do izraza, jo lahko umestimo v prostor s pastelnimi barvami. S tem boste dosegli pridih obmorskih dežel, kjer bo tudi vsaka podobna dekoracija dobila svoj čar.