0item(s)0,00 €

V košarici še nimate izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vitrina BL-3211

Vitrina BL-3211

990,00 €

(Po naročilu)

Previous

Vitrina BL-3297

Vitrina BL-3211

Hiter pregled

Basic Line predstavlja osnovno kolekcijo pohištva.
Skupne značilnosti BL kolekcije pohištva so preproste linije, brez izrazitih detajlov, s preprosto izdelanim podnožjem in zgornjim zaključkom.

 

Dimenzije: š138 g43 v220 cm

 

Za vse informacije o zalogi in možnostih naročila nas lahko pokličete ali nam pišete po elektronski pošti.

Zaloga: Po naročilu

990,00 €

Opis izdelka

BL - Basic Line BL predstavlja osnovno kolekcijo pohištva. Skupne značilnosti BL kolekcije pohištva so preproste linije, brez izrazitih detajlov, s preprosto izdelanim podnožjem in zgornjim zaključkom. Z BL kolekcijo pohištva lahko opremimo prav vsak prostor našega doma: dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico ali spalnico, saj kolekcija z bogato ponudbo različnih izdelkov ponuja rešitev za vsak prostor. Ponujamo vam pestro izbiro barv, s katerimi lahko sami po lastni želji sestavljate barvne kombinacije zunanjega in notranjega izgleda vaše omare, vitrine, regala…

 

Tako ta vitrina, kot tudi ostale lahko stojijo v prostoru same kot nekakšen velik dodatek. S tem lahko dosežemo, da je v kombinaciji celotnega podeželskega stila ali pa je zgolj kot predmet edinstvenosti, ki ga postavimo v modernistiko današnjega sveta. Takšni predmeti si zaslužijo izstopati in pri tem bi dosegli kombinacijo staro z novim. Če pa ste ljubitelj mehike, lahko to vitrino v rjavih odtenkih poljubno umestite tudi v mehiški prostor.

Morda vas zanimajo tudi naslednji izdelki