0item(s)0,00 €

V košarici še nimate izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Garderobna omara DL-6009

Garderobna omara DL-6009

1.310,00 €

(Po naročilu)

Garderobna omara DL-6009

Hiter pregled

Značilnost izdelkov Dale Line kolekcije pohištva so izraziti detajli na vratih, zaprto izdelano podnožje in preprost zgornji zaključek.

 

Dimenzije: š98 g60 v198 cm

 

Za vse informacije o zalogi in možnostih naročila nas lahko pokličete ali nam pišete po elektronski pošti.

Zaloga: Po naročilu

1.310,00 €

Opis izdelka

DL - Dale Line Značilnost izdelkov DL kolekcije pohištva so izraziti detajli na vratih, zaprto izdelano podnožje in preprost zgornji zaključek. Pri nižjih elementih je le-ta vedno v rjavi barvi. Okrogli leseni ročaji na vratih ali predalih so v barvi pohištva. Z DL kolekcijo pohištva lahko opremimo dnevno sobo, jedilnico ter spalnico. Ponujamo vam pestro izbiro barv, s katerimi lahko sami po lastni želji sestavljate barvne kombinacije zunanjega in notranjega izgleda vaše omare, vitrine, regala…

 

Pri tej omari pridejo na svoj račun vsi tisti, ki ljubijo naravne barve predvsem pa eko stil. S to omaro lahko glede na barvne odtenke dosežemo skandinavski pridih ali pa podeželski stil. Kamor koli pa jo boste umestili, bo dosegla svojo popolnost s kombinacijo masivne postelje iz hrastovega ali smrekovega lesa z nočno omarico in malo masivno komodo. Za piko na i dodajte še čar kovaških ali lesenih izdelkov za dom in vaša spalnica bo zasijala v popolnem razkošju narave.

Morda vas zanimajo tudi naslednji izdelki