0item(s)0,00 €

V košarici še nimate izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Garderobna omara BL-3228

Garderobna omara BL-3228

1.870,00 €

(Po naročilu)

Garderobna omara BL-3228

Hiter pregled

Basic Line predstavlja osnovno kolekcijo pohištva.
Skupne značilnosti BL kolekcije pohištva so preproste linije, brez izrazitih detajlov, s preprosto izdelanim podnožjem in zgornjim zaključkom.

 

Dimenzije: š136 g62 v200 cm

 

Za vse informacije o zalogi in možnostih naročila nas lahko pokličete ali nam pišete po elektronski pošti.

Zaloga: Po naročilu

1.870,00 €

Opis izdelka

BL - Basic Line BL predstavlja osnovno kolekcijo pohištva. Skupne značilnosti BL kolekcije pohištva so preproste linije, brez izrazitih detajlov, s preprosto izdelanim podnožjem in zgornjim zaključkom. Z BL kolekcijo pohištva lahko opremimo prav vsak prostor našega doma: dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico ali spalnico, saj kolekcija z bogato ponudbo različnih izdelkov ponuja rešitev za vsak prostor. Ponujamo vam pestro izbiro barv, s katerimi lahko sami po lastni želji sestavljate barvne kombinacije zunanjega in notranjega izgleda vaše omare, vitrine, regala… Pri tej omari pridejo na svoj račun vsi tisti, ki ljubijo močne naravne barve predvsem pa eko stil.

 

S to omaro lahko glede na barvne odtenke dosežemo skandinavski pridih ali pa podeželski stil. Kamor koli pa jo boste umestili, bo dosegla svojo popolnost s kombinacijo masivne postelje iz hrastovega ali smrekovega lesa z nočno omarico in malo masivno komodo. Za piko na i dodajte še čar kovaških ali lesenih izdelkov za dom in vaša spalnica bo zasijala v popolnem razkošju narave.

Morda vas zanimajo tudi naslednji izdelki