0item(s)0,00 €

V košarici še nimate izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sončno domovanje

Svet je lepši v barvah! In najlepši je v živahno rumeni barvi, ki bo pregnala spomladansko utrujenost. Rumena barva predstavlja svetlobo, optimizem, je barva duha in razuma.

Sončno domovanje

Svet je lepši v barvah! In najlepši je v živahno rumeni barvi, ki bo pregnala spomladansko utrujenost. Rumena barva predstavlja svetlobo, optimizem, je barva duha in razuma. Povezujemo jo s soncem in energijo, ravno zato je pomlad kot nalašč za kanček rumene barve tudi v vašem domu. Rumena barva je hkrati tudi ustvarjalna, je barva novih idej, pomaga pri iskanju novih poti, pri načinih delovanja, zato je prava izbira tudi pri opremljanju našega doma.

 

Sončna barva je najboj primerna za dekoracijo v kuhinjah z jedilnico, dnevnih sobah ter prostorih za rekreacijo in prosti čas. Idelana je tudi v prostorih namenjenih učenju, saj izboljšuje koncentracijo. Rumeni barvi se izognite le v spalnici, saj ohranja budnost. Prostor poživi, posvetli in ga naredi toplega in domačega.

 

Živo rumena je zelo močna barva, zato jo uporabite pri poživitvi stanovanja ter urejanju manjših površin. Za večje prostore izberite svetlejše odtenke rumene, na primer barvo maslo ali limonade. Poživite vašo dnevno sobo z rumeno vazo ali blazino, v kuhinji na mizo postavite posodo z limonami, spalnico pa napolnite s sončnimi dišavami. Če želite narediti resnično velik vtis, izberite oblazinjeno pohištvo v barvi sončnic ali pa celotno steno odenite v rumene vzorce. Preprost in cenovno ugoden trik ustvarijo tudi umetne cvetlice, ki vas bodo navdale z energijo, poleg tega pa nikoli ne uvenijo.

 

Rumeno barvo lahko kombinirate s prav vsemi barvami na barvni lestvici, najbolje pa se ujame z belo, črno, sivo ter vijoličasto in mint. Najdemo jo v vseh možnih vzorcih, še posebej veliko je prisotna pri modernih geometrijskih vzorcih. V kolikor še niste prepričani, da je rumena prava izbira za vas, jo vključite v vaš dekor v majhni količini. Izberite zgolj en izdelek, ki pa naj bo postavljen v središče prostora. Če vas bo navdal z energijo, pa kar pogumno! 

 

Komentiranje je izklopljeno.