0item(s)0,00 €

V košarici še nimate izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kako poskrbeti za vedno dišeč dom?

V trenutku, ko stopimo v prostor je prvi vtis vonj. Prijeten občutek, ki ga pričara svež in čudovit vonj, pa nam kar polepša dan, kajne?

Kako poskrbeti za vedno dišeč dom?

Spodaj vam razkrivamo načine, da bo vaš dom vedno prijetno dišal. Tudi brez prižiganja dišečih sveč.

 

V naši pestri ponudbi dišav za dom vsekakor blestijo najbolj priljubljene Yankee Candle sveče. A včasih bi si želeli, da dom diši vedno - tudi ob vrnitvi iz službe ali pa celo potovanja, kajne? Inovativni načini za odišavljanje doma so negorljive dišave.

 

Dišava v steklenici je moderna, elegantna in izjemno učinkovita. V vašem domu bo pričarala toplino in domačnost, poskrbela pa bo za čudovit vonj, ki traja vse do 10 tednov. Aromatična dišava je na voljo v številnih vonjih. 

 

Palčke za odišavljanje prostora so, ki navdušujejo z enostavno in varno uporabo ter sofisticiranim dizajnom. Predhodno odišavljene palčke so postavljene v keramično posodico in vsaka palčka vonj oddaja do 6 tednov. Palčke so predhodno odišavljene, brez posebnega dodajanja olj kot pri običajnih dišečih palčkah. Elegantna podoba treh različnih dizajnov keramičnih posodic se odlično prilega vsakršnemu stilu in bo v vašem domu postala odličen dekorativni element. Uporaba je enostavna: v posodico postavite 1-2 palčki, nato pa preostale dodajajte poljubno glede na želeno intenzivnost vonja oziroma velikost prostora.

 

Gel kroglice so namenjene majhnim prostorom, kot so omara, garderoba, kopalnica, lahko pa jo namestite celo v avto, šotor ali počitniško prikolico. Dišeče perlice so enostavne za uporabo, povsem varne in odišavljajo prostor najmanj 30 dni. Navdušujejo pa tudi z dejstvom, da poleg odišavljanja vaših prostorov, nevtralizirajo tudi neprijetne vonjave. Uporaba je enostavna: dišavo aktiviramo z odstranitvijo zaščitne folije. Kroglice s krčenjem oddajajo prijeten vonj in ko se popolnoma skrčijo, takrat veste, da je čas za zamenjavo lončka.

 

Scenterpiece dišava za prostor - kolekcija je oblikovana, da nadgradi vsakršen stil dekoracije doma. Vključuje električni gorilnik in dišeči vosek, ki se brez ognja povsem varno in hitro stopi ter odišavi prostor.  Grelec segreva vosek, ob čemer se razvije dišava. Loček z voskom lahko kadarkoli odstranite ali zamenjate z drugim vonjem. Vsak lonček z voskom bo dišal vsaj 24 ur.

 

Električna dišava za prostor s preprosto uporabo odišavlja in osvežuje prostor nenehno najmanj 6-8 tednov. 

Komentiranje je izklopljeno.