Zabava na vrtu

Zabava na vrtu

Komaj smo dočakali poletje in višje temperature! Čas je za poletno sproščanje in razvajanje. Uredite si košček prijetne oaze za številne užitke na svežem zraku, vrtne zabave v družbi družine in prijateljev ali pa umirjena jutra v dvoje. 

Pridih narave ustvarite z izbiro številnih rastlin, okrasnih grmičkov, pisanega cvetja in dreves, če imate prostor, ga zapolnite še z zelišči. Precej moderno je gojiti zelenjavo tudi v velikih loncih na balkonu ali terasi sredi mestnega vrveža. Za vaš rastlinski raj izberite primerne okrasne cvetlične lonce, najbolje iz naravnih materialov, kot so les, kamen ali kovina, ki še bolj poustvarijo naravo, so veliko bolj kakovostni in jih lahko uporabljate dalj časa. Okrasni lonci in posode za rastline imajo tudi dekorativno vlogo, hkrati pa so lahko kot kulisa in zastor pred radovednimi pogledi s sosednjega balkona ali vrta. 

Pri dobrem počutju, lepem ambientu je tako pomembna tudi izbira vrtnega pohištva. To mora biti v prvi vrsti kakovostno, da lahko kljubuje soncu in dežju, Romantične utrinke lahko v svojem vrtu pričarate s kamenimi kipci, velikimi svečniki in lanternami ter podeželsko dekoracijo. Ne pozabite na sveče, viseče mreže, ležalnike in trendi vrtnarske pripomočke.